Schade zonder tegenpartij

Een schade waarbij geen tegenpartij is betrokken wordt ook wel een eenzijdig ongeval genoemd. Bij een eenzijdig ongeval is maar één verkeersdeelnemer betrokken. Denk hierbij aan ongevallen waarbij een bestuurder tegen een boom aanrijdt of tegen een object, zoals een paaltje, boom of bankje. Ook schade veroorzaakt door uw aanhanger valt onder de categorie eenzijdig ongeval.


Schadeformulier invullen

Vul slechts één kant (links of rechts) van het schadeformulier in. Denk ook aan de achterkant. Stuurt u het per post? Stuur het dan naar het volgende adres:

  • Chauffeurs verzekering
  • t.a.v. Afdeling Schade
  • Postbus 1097
  • 5602 BB Eindhoven

Nadat u uw schade gemeld hebt zal Chauffeurs verzekering een schadedossier aanmaken en indien nodig contact met u opnemen. Hier vindt u een nieuw schadeformulier.


Foto's maken

Maak foto's van de situatie en de eventuele schade aan uw voertuig. Stuur deze mee met het schadeformulier of voeg ze als bijlage toe via het onderstaande formulier.

Eigen risico bij schade

Laat u de schade herstellen bij een Schadegarant of Glasgarant erkend bedrijf dan heeft u geen eigen risico. Wilt u de schade laten herstellen door uw eigen garage, en deze is niet aangesloten bij Schadegarant of Glasgarant? Dan moet u rekening houden met een eigen risico van € 500,-. Via de website van Schadegarant en Glasgarant vindt u eenvoudig een erkende schadehersteller bij u in de buurt.

Motor
Bij schade aan uw motor betaalt u altijd een eigen risico van € 90,- per schadegeval. Dit geldt alleen voor schade die u claimt aan uw eigen motor.

Schade melden

Meld een schade vervolgens zo snel mogelijk bij ons. Dat kan op de volgende manieren:

  • Bel bij nood: 020 - 660 44 88
  • Meld uw schade via het onderstaande formulier